Spyshots

Vijfdeurs Mitsubishi Colt CZT

Vijfdeurs Mitsubishi Colt CZT

Mitsubishi gaat de Colt CZT binnenkort ook als vijfdeurs leveren. Op dit moment is de potente Colt alleen leverbaar in driedeurs uitvoering. Met de komst van de Colt CZT vijfdeurs maakt de 1.5 liter turbomotor zijn intrede in de vijfdeurs Colt.

In het noorden van Scandinavië is het nog steeds volop winter. De lange winter maakt het voor de autofabrikanten nog steeds mogelijk om wintertesten te doen. Zo ook Mitsubishi, die met de Colt vijfdeurs in het hoge noorden rondrijdt. Het is echter niet zomaar een vijfdeurs Colt, maar een Colt CZT 5-deurs. Onder de motorkap ligt de uit de Colt CZT 3-deurs bekende 1.5 liter turbomotor. De motor is goed voor een vermogen van 150 pk en sleurt de CZT in precies 8 seconden naar 100 km/h. De vijfdeurs variant zal er iets langer over doen, maar blijft vermoedelijk onder de negen seconden. De topsnelheid ligt rond de 210 km/h.

De sportieve vijfdeurs Colt is herkenbaar aan de 16 inch lichtmetalen wielen, de sportief vormgegeven voor- en achterbumper en het spoilertje op de kofferbak. Ook het interieur zal wat sportieve kenmerken meekrijgen. Zoals op de foto´s te zien is zal de Colt ook leverbaar worden met Xenon koplampen. Hierdoor worden meteen de koplampen licht gefacelift.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Vijfdeurs Mitsubishi Colt CZT
Vijfdeurs Mitsubishi Colt CZT
Vijfdeurs Mitsubishi Colt CZT
Vijfdeurs Mitsubishi Colt CZT
Redactie
Door Redactie

Zoeken