Spyshots

Hardcore versie Pagani Huayra op komst

Spyshots Pagani Huayra

Pagani behoort tot één van de weinige automerken waarbij de ziel van de oprichter tot in elk detail voelbaar is. En waarbij de wens van haar klanten centraal staat. Mede dankzij verzoeken van Pagani-klanten wordt er in Italië nu gewerkt aan een hardcore versie van de Huayra. Inderdaad, die wordt nog extremer.

Als je het ons vraagt, is de Pagani Huayra met z'n 700 pk en 900 Nm al best hardcore. Maar Pagani gaat nog een stapje verder. Nog vóór de Autosalon van Genève in 2016 zal de Italiaanse sportwagenbouwer een nog dikkere versie van de Huayra onthullen.

Geen Huayra R

Harde cijfers? Die zijn er nog niet. Een Huayra R gaat het niet worden, dat heeft Horacio Pagani al te kennen gegeven. Desalniettemin kunnen we wel wat extra pk's gaan verwachten. Of die net als bij de normale Huayra uit de 6.0 liter V12 van AMG komen? Ook dat laat Pagani in het midden. Maar logisch is het wel.

QR-code

Over één gegeven heeft Pagani wel cijfers vrijgegeven: hardcore Huayra worden 20 stuks gebouwd. En die zijn allemaal voor bestaande Pagani-klanten. Wil je toch dichtbij komen? Door de QR-code in de camouflage te scannen kun je het productieproces van de auto volgen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Spyshots Pagani Huayra
Spyshots Pagani Huayra
Spyshots Pagani Huayra
Spyshots Pagani Huayra
Spyshots Pagani Huayra
Redactie
Door Redactie

Zoeken