Spyshots

Audi SQ7 geeft zich volledig bloot

Audi SQ7

Over de komst van de Audi SQ7 heeft amper twijfel bestaan. Maar met deze spyshots wordt het keiharde bewijs geleverd. Bovendien geeft het ons een wel heel goed beeld van het eindresultaat zoals dat in september op de IAA in Frankfurt volop in de schijnwerpers zal staan.

Dat de Audi SQ7 zijn vermogen zal halen uit een V8 TDI-motor geholpen door een elektrische turbo was al geen geheim meer. En dat het vermogen daardoor rond de 400 pk zal liggen berichtten we ook al eerder. Het belangrijkste nieuws van deze spyshots zit 'em in de foto's zelf.

Productieversie

Het nieuwe prototype zoals we dat betrapten bij de Nürburgring is voor 99% productierijp. En daarmee krijgen we ook een goed beeld van de S-opsmuk die Audi in de vorm van extra aangezette voor- en achterbumpers, vier uitlaatpijpen en extra spoilerwerk zal krijgen aangemeten.

Alle twijfel weggenomen

Mocht je overigens nog twijfelen over het feit dat dit prototype daadwerkelijk een SQ7 is dan kregen we bovendien een schitterende kans om het instrumentarium te fotograferen. En kijk eens wat daar op één van de wijzerplaten staat...

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Audi SQ7
Audi SQ7
Audi SQ7
Audi SQ7
Audi SQ7
Audi SQ7
Audi SQ7
Audi SQ7
Audi SQ7
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers