Spyshots

Nieuwe Audi A4 in het donker naar buiten

Audi A4 spyshots

De nieuwe Audi A4 heeft z'n zwart-wit krullende camouflage achter zich gelaten en rijdt nu rond in het zwart. Onze spionagefotograaf zette 'm op de foto tijdens een nachtelijke testrit.

De nieuwe generatie van de Audi A4 wordt komende zomer onthuld. Audi is al geruime tijd aan het testen met de nieuwe sedan en mede daardoor hebben we alles dat we weten over de nieuwe A4 al gedeeld. Zoals we eerder al op spyshots bij daglicht konden zien heeft de nieuwe A4 nog dezelfde vorm, maar is 'ie wel groter, zodat hij beter te onderscheiden is van een nieuwe A3 sedan. De scherper getekende koplampen zagen we al op gelekte foto's, net als het interieur. De lichtunits aan de achterzijde verschillen iets van die getekend op onze impressie, maar ver zitten we er niet naast.

Lichter

Hoewel de A4 in formaat groeit, wordt z'n gewicht juist kleiner. De nieuwe A4 is na de Q7 de tweede auto die op het nieuwe MLB-platform komt te staan, waardoor de auto zo'n 100 kilo verliest. En met de gloednieuwe 2.0 TFSI-motor die maar 140 kilo weegt, is 'ie nog wat lichter. Zijn debuut maakt hij in Frankfurt. Op de IAA.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe Audi A4 in het donker naar buiten
Audi A4 spyshots
Audi A4 spyshots
Audi A4 spyshots
Audi A4 spyshots
Audi A4 spyshots
Audi A4 spyshots
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers