Spyshots

Gespot: nieuwe BMW 7-serie met M-pakket

BMW 7-serie

De baas bij M GmbH ziet het ook heel graag gebeuren, maar ook die heeft de hoop bijna opgegeven. BMW wil maar niet aan een M7. Volstrekt stoïcijns is de directie van het merk nu ook weer niet. Zo was daar ineens een M Package voor de huidige 7-serie. En ook de volgende generatie krijgt een sportpakket aangemeten.

De nieuwe BMW 7-serie, die zijn publieksdebuut gaat maken tijdens de IAA Frankfurt in september, belooft opnieuw een lel van een topklasse limousine te worden, maar is door intensief gebruik aan vooruitstrevende materialen als CFRP en carbon een stuk lichter dan zijn voorganger. Meestal komt zo'n vooruitzicht het rijgedrag ten goede, en hoewel de 7-serie er zich niet van nature voor leent, is BMW's vlaggenschip nooit vies van een potje sturen geweest. Freude am Fahren, weet je nog...

Mooi basis, maar helaas

Bij de nieuwe 7-serie moet dat door innovatieve technieken en een nieuw ontwikkeld onderstel nog sterker aanwezig zijn, een perfecte basis voor een heuse M7 zou je denken. Toch kunnen we die sportlimousine – als gewenste tegenhanger van de Jaguar XJR, Mercedes S-klasse AMG en Audi S8 – langzamerhand wel op onze buik schrijven. Verder dan een 7-serie met M-sportpakket gaat BMW niet, al geeft de geruchtenstroom nog altijd een sprankje hoop. Maar goed, inmiddels is het eerst zien dan geloven, zoals bij deze nieuwe 7-serie in M-trim.

Meer weten over de nieuwe BMW 7-serie, lees daarvoor onze eerdere artikelen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
BMW 7-serie
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers