Spyshots

Smart ForTwo Cabrio maakt zich op voor de zomer

Smart ForTwo Cabrio

Dames, hoewel gerust ook mannen, met een voorliefde voor mode en stijl opgelet: er komt een nieuwe Smart ForTwo Cabrio aan. Die komt in 2016, maar nu alvast hebben we de eerste beelden van deze open, hippe tweezitter.

Eerlijk is eerlijk, de Smart ForTwo is echt een hip damesautootje. En wat is een hip damesautootje zonder cabrio-versie? Dat was wat ze bij Smart dachten en dus komt er ook voor de nieuwe ForTwo een cabrio aan. De fashion proof Smart ForTwo Cabrio bouwt voort op z'n voorganger. Dat wil zeggen: een stoffen dak dat helemaal oprolt tot boven de kofferruimte, terwijl de twee dakbogen handmatig verwijderd kunnen worden, al kun je ze ook op hun plaats laten zitten. Veel is er in de ForTwo dus niet voor nodig om van de buitenlucht te genieten!

Net als z'n broertje

De kleine tweezitter is verder gelijk aan z'n broertje met dak, de gewone ForTwo. Hij zal zeer waarschijnlijk dan ook een driecilinder motor hebben, met een vermogen van 71 of 90 pk. Voor wie dat niet genoeg is, werkt Smart overigens aan een Brabus-versie, al zal die eerst met dak verschijnen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Smart ForTwo Cabrio
Smart ForTwo Cabrio
Smart ForTwo Cabrio
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers