Spyshots

BMW 4-serie ook met M-pakket te zien

BMW 4-serie ook met M-pakket te zien

We moesten even speuren naar de specifieke details, maar dit is wel degelijk de BMW 4-serie met M-pakket. Het prototype oogt productierijp, en daaruit maken we op dat het populaire sportpakket vroeg in de modelcyclus van de 4-serie Coupé gelanceerd gaat worden. En dat is weer goed nieuws voor zij die niet kunnen wachten op de M4.

De tijd dat de producten van BMW M GmbH zich nadrukkelijk weten te onderscheiden van minder bedeelde BMW´s voorzien van M-sportpakket lijkt definitief voorbij. Na het oprichten van BMW M Performance zijn de uiterlijke verschillen steeds moeilijker zichtbaar. Ook bij deze nog deels gecamoufleerde 4-serie Coupé twijfelden we even, maar de laatste foto, die van de achterzijde, spreekt vervolgens boekdelen. Daar zijn namelijk slechts twee pijpjes te zien, terwijl de M4 er vier meekrijgt die bovendien meer naar het hart van de achterbumper zijn geplaatst.

Dik verpakt
Als het aantal uitlaatpijpen de grootste visuele indicator is dat een M4 van een 4-serie met M-pakket onderscheidt, is dat goed nieuws voor BMW-liefhebbers voor wie een M4 te hoog gegrepen is. Mogelijk zijn er meerdere verschillen, maar die houdt dit prototype dan nog goed geheim. Onder meer de lijnen van de ongetwijfeld aangezette M-voorbumper worden nog gesierd door de bekende camouflagetape en ook de achterzijde is nog stevig ingepakt.

Najaar
De BMW 4-serie Coupé zal vermoedelijk zijn wereldpremière beleven tijdens de IAA in Frankfurt, medio september. Enkele maanden, maar nog voor het aanbreken van 2014, volgt de marktlancering. Gezien de productierijpheid van dit prototype denken we dat het optionele M-pakket niet veel later te bestellen is. Misschien wel tegelijk met de lancering van de gewone modellen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
BMW 4-serie ook met M-pakket te zien
BMW 4-serie ook met M-pakket te zien
BMW 4-serie ook met M-pakket te zien
BMW 4-serie ook met M-pakket te zien
Redactie
Door Redactie

Zoeken