Spyshots

Beter zicht op nieuwe Audi A3

Beter zicht op nieuwe Audi A3

Langzaam maar zeker vallen de puzzelstukjes in elkaar en krijgen we een goed beeld van de nieuwe Audi A3. Voorproefjes van de A3 hebben we al in diverse soorten en maten gekregen, maar het wordt nu wel heel concreet.

De nieuwe Audi A3 laat zich ineens zien. Nadat Audi ons in Genève trakteerde op de A3 Sedan Concept durfden de Duitsers ons een maand later ook wel een schets van de nieuwe 3-deurs A3 te tonen. Het meest concrete zicht op de nieuweling kregen we begin deze maand toen we de allereerste spyshots van een zeer zwaar gecamoufleerd prototype konden tonen. Ditmaal hebben we foto´s van een prototype dat zich in zijn laatste ontwikkelingsfase bevindt, maar door Audi van de vervelede en inmiddels populaire camouflage is gehuld.

Audi design
Die camouflerende huid weet de exacte details nog altijd geod verborgen te houden, maar met de foto´s van de A3 Concept erbij komen we een heel eind. We zien een front dat nagenoeg identiek is aan de A3 Sedan concept en bovendien kenmerken deelt met de onlangs gefacelifte A5. De spiegels komen rechtstreeks van de A1 en ook de achterzijde lijkt daarop geïnspireerd.

A3 hatchback, Sportback, Sedan, Cabriolet en...
Op de foto´s zien we de driedeurs hatchback, maar zoals we reeds eerder konden meldden komen er ook een Sportback, Sedan, Cabriolet en mogelijk zelfs een Allroad en stationwagon. Begin 2012 is het echter eerst de beurt aan de hatchback kort daarna gevolgd door de Sportback.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Beter zicht op nieuwe Audi A3
Beter zicht op nieuwe Audi A3
Beter zicht op nieuwe Audi A3
Redactie
Door Redactie

Zoeken