Spyshots

Hyundai MPV 2011

Hyundai’s nieuwe MPV neemt het er even van

Dag in, dag uit je beste been voorzetten. Leuk en nodig, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Hier geniet Hyundai’s nieuwe MPV, die voor eind 2011 in de planning staat, even van een welverdiend momentje met fraai panorama.

Hyundai’s nieuwe MPV neemt het er even van

De druk is hoog bij Hyundai. De afgelopen en de komende periode was en is het een komen van nieuwe modellen. Op dit moment hebben de Hyundai-dealers hun handen vol aan de populaire ix35 en de overige ‘i-tjes’. Ook de vernieuwde Santa Fe arriveerde onlangs in de showroom. Het is dé reden dat Hyundai de komst van hun nieuwe 5- en 7-persoons MPV heeft uitgesteld naar eind 2011. Want tussen nu en die periode staan ook nog de i40 en consorten, de vernieuwde i30 en de Veloster te trappelen om zich op de markt te bewijzen. ‘Even rustig aan doen, even relaxen, anders gaan we onder aan ons eigen succes’, aldus de gedachte van Hyundai.

Panorama
Groot gelijk dus dat de iM30 – de te verwachten naam van Hyundai’s nieuwe MPV – na duizenden testkilometers even een momentje voor zichzelf neemt. Het wordt immers nog zwaar genoeg. Niet zozeer de hittetesten die hem nog te wachten staan, maar de concurrentie die straks na de marktlancering flink tegengas zal gaan geven. We noemen een hele rits geduchte rivalen: Opel Zafira (nieuw), Volkswagen Touran (flink opgefrist), Ford C-Max (nieuw), Mazda5 (nieuw), Peugeot 5008 (dan nog steeds modern) en idem dito voor de Renault Scénic en Toyota Verso. "Geniet er dus nog maar even van, iM30!"

Begin dit jaar hebben we al diverse details over Hyundai´s nieuwe MPV uit de doeken gedaan. Om zodoende niet onnodig in de herhaling te vallen verwijzen we je graag naar dit artikel voor meer concrete infomatie over de iM30. Overigens is de auto op deze foto´s wel wat aan camouflage verloren. Minimaal, maar toch geeft het wat meer details prijs.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Hyundai’s nieuwe MPV neemt het er even van
Hyundai’s nieuwe MPV neemt het er even van
Hyundai’s nieuwe MPV neemt het er even van
Hyundai’s nieuwe MPV neemt het er even van

Zoeken

Merk- & modeldossiers