Spyshots

Audi S1

Audi S1 wordt rappe rakker!

In de eerste helft van 2011 laat Audi de S1 op de vaderlandse wegen los en deze belooft een rappe rakker te worden als we onze fotograaf moeten geloven.

Audi S1 wordt rappe rakker!
De Audi S1 krijgt naar verwachting de bekende 1.4 liter TSI in het vooronder. Het is dezelfde krachtbron waar alle andere compacte hete hatchbacks binnen de VAG Group van genieten. Maar Audi zou Audi niet zijn als het bij hun S1 daarin wat onderscheid aanbrengt. Het vermogen zou met 180 pk op gelijke hoogte liggen als de Seat Ibiza Cupra, Skoda Fabia RS en Volkswagen Polo GTI, dus het verschil zal ‘m zitten in de manier waarop dit op de wielen – misschien wel vier, het is immers een “Audi S” – wordt overgebracht.

Snel en sonoor
Volgens onze fotograaf die dit knalrode exemplaar op de foto zette wist de auto opvallend rap te ontsnappen. Daarbij klonk het uit de twee uitlaatpijpjes nog eens lekker diep ook. Kortom, de eerste tekenen zijn veelbelovend. Hopelijk zit ’t ook goed met het krijgshaftige uiterlijk. Voorlopig houdt Audi dit nog verborgen voor ons. Het prototype alhier is namelijk gehuld in het S-line bodypakket.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Audi S1 wordt rappe rakker!
Audi S1 wordt rappe rakker!
Audi S1 wordt rappe rakker!
Audi S1 wordt rappe rakker!

Zoeken

Merk- & modeldossiers