Lifestyle & design

Porsche Driving & Travel

2010-programma van Porsche Driving & Travel

Zoals vele (premium) automerken heeft Porsche een programma met leerzame, vermakelijke rijvaardigheidstrainingen en spectaculaire (auto)reizen. Zo heb je de Porsche Sport Driving School en de Porsche Travel Club en daarvan is het 2010-programma bekendgemaakt.

2010-programma van Porsche Driving & Travel
Aansluitend bij deze tijd van het jaar is er om te beginnen een wintertraining dat onderdeel uitmaakt van de Porsche Driving Experience. Speciaal voor beginnende rijders zijn er het Precision Trainings Camp Austria in Oostenrijk en Camp 4 in Finland. De meer doorgewinterde Porsche-bestuurders kunnen terecht bij het vorig jaar geopende Porsche Driving Experience Center in Noord-Finland voor het rijden op sneeuwpistes en een speciaal voor Porsche geprepareerd ijsmeer. Op dit bevroren meer van zo’n 780 hectare groot, nabij de plaats Ivalo, vinden van januari tot en met april meerdere wintertrainingen plaats. Hoogtepunt is de Master Training waarbij cursisten rijden in auto’s op spikebanden.

Vrouwen bevoorrecht
Dan de Porsche Sport Driving School. Deze biedt het gehele jaar door cursussen aan voor beginners en gevorderden, onder meer met programma’s die gericht zijn op specifieke bestuurdersgroepen. Zo kan de liefhebber zich voor een tweede keer inschrijven voor de Porsche Classic Training waarbij met historische sportauto’s wordt gereden. De Super Sport Training is juist bedoeld voor eigenaren van Porsche’s met veel vermogen, zoals bijvoorbeeld de Porsche Carrera GT, de Porsche 911 GT2 en de GT3. Dan is er ook nog het unieke Women Only in het leven geroepen, uitsluitend voor vrouwen die van een sportieve rijstijl houden.  

Exclusieve reizen
´Aantrekkelijk en onderscheidend´, zo typeert Porsche het Porsche Travel Club-programma. Voor 2010 kent het vier thema’s: Porsche Behind the Scenes, Porsche Weekends, Porsche Adventure Tours en Porsche Camps. Behalve dag- en weekendtrips naar populaire bestemmingen in Duitsland biedt de club ook exclusieve reizen naar diverse mooie gebieden verder buiten onze landsgrenzen. Wat te denken van de Provence, de Côte d’Azur, de Alpen of de Pyreneeën. Allemaal zijn deze streken op dynamische wijze te ontdekken door de reislustige Porsche-liefhebber. Uiteraard in een auto met voorop het wapenschild van de sportwagenfabrikant.

Meer informatie en benieuwd naar de prijzen? Surf dan naar het kopje “activiteiten” op www.porsche.nl.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
2010-programma van Porsche Driving & Travel
2010-programma van Porsche Driving & Travel
2010-programma van Porsche Driving & Travel
2010-programma van Porsche Driving & Travel

Zoeken

Merk- & modeldossiers