Lifestyle & design

Freude am Fahren voor kids

Freude am Fahren voor kids

Zeventig jaar nadat de productie van de BMW 328 Roadster stopte, is de droomauto terug als speelgoedauto voor kinderen van drie tot vijf jaar. Terwijl de kids genieten van hun allereerste auto kan papa vertellen over de vele overwinningen – zoals in de Mille Miglia – van de legendarische BMW 328 Roadster.

Met zijn grote ronde koplampen, langgerekte nieren en gedeelde voorruit lijkt de speelgoedversie van de BMW 328 Roadster wel een echte auto. Net als de BMW 328 Roadster ‘voor volwassenen’ heeft de speelgoedauto een reservewiel bovenop de kofferbak. Qua vermogen is er een duidelijk verschil tussen de speelgoedauto en de echte BMW 328 Roadster. In plaats van een 80 pk zescilinder drijft, afhankelijk van de versie die aangeschaft is, een elektromotor of de benen van de jonge bestuurder de speelgoedauto aan.

Geruisloos
De BMW 328 Roadster is voorzien van speciale rubberbanden die er voor zorgen dat de speelgoedauto geruisloos over elk oppervlak kan rijden. Bovendien zijn de banden zo gemaakt dat ze geen beschadigingen maken aan houten vloeren. Veilig is de BMW 328 Roadster ook, dankzij onder meer een stuur dat zo is ontworpen dat het niet makkelijk uit de handen van de jonge rijder kan glippen. Bovendien heeft de TÜV de auto goedgekeurd, een bevestiging van de veiligheid van de trapauto.

De BMW 328 Roadster voor kinderen kost als trapauto € 199,-. De versie met elektromotor heeft een prijs van € 349,-. Beide varianten zijn verkrijgbaar via de BMW dealers.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Freude am Fahren voor kids
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers