Lifestyle & design

BMW gunt ons een stijlvolle zomer

BMW gunt ons een stijlvolle zomer

Het is zomer bij BMW en dat betekent in dit geval een aantal toevoegingen aan de BMW Collection. De nieuwe producten staan in het teken van stijl en travel, en niet zozeer voor zee en strand.

Zowel hem als haar kan z’n/haar hart ophalen bij de nieuwe items binnen de BMW Collection. De collectie bestaat onder meer uit een tweetal paar schoenen met als thema sport (€ 110,-) of stijl (€ 135,-). Beide hebben een hoog BMW Sauber F1 Team gehalte, zoals eigenlijk met meerdere producten van de BMW Collection het geval is. Voor de kleintjes zijn er minisneakers (€ 25,-) die in samenwerking met het merk Puma zijn ontwikkeld.

Jacks
Een getailleerd zwart jack (€ 139,-) met opstaande kraag en rode vlakken zal de vrouw aanspreken. Dit terwijl de man stoer de avondzon tegemoet kan gaan met een grijze pullover met V-kraag (€ 99,-). Zowel voor hem als haar is er een antraciet jack met rode accenten (€ 199,-). Van beide is het model kort en ideaal voor onder het rijden. Ga je langer op reis dan raadt BMW de M Cabin Bag aan, een rubberen bagagetas in carbonlook (€ 450,-). Als extra is er een handtas voor de vrouwelijke partner. Deze Ladies Handbag (€ 75,-) draagt de teamkleuren van het BMW Sauber F1 Team en bevat een speciaal vakje voor de portemonnee. Wel zo handig!

Accessoires
Naast alle nieuwe kledij zijn er ook enkele hebbedingetjes bij de collectie toegevoegd. Meest interessant voor de man is de sportchronograaf met robuuste kast en bruine lederen band. Voor € 200,- is het horloge de uwe. Verder zijn er diverse caps, een M sleutelhanger, een F1 USB kaart en een volledig lederen damesportefeuille (€ 99,-).

Lichtmetaal
Wie er echt opvallend bij wil lopen, of beter gezegd rijden, moet voor de BMW Performance wielen gaan. Voor 3-serie-rijders is er het type ‘313’ met een diameter van 19 inch en schoeisel in de maat 225/35 vóór en 255/30 achter. Wielen met sterspaken in de maat 18 inch en van het type ‘269’ zijn leverbaar voor de 1-serie. De banden eromheen meten 215/40 vóór en 245/45 achter. De BMW Performance wielen kosten respectievelijk € 3.492,- en € 2.966,-.

Voor meer informatie over en een blik op het gehele assortiment van de BMW Collection verwijzen we jullie graag naar de BMW Online Shop.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
BMW gunt ons een stijlvolle zomer
BMW gunt ons een stijlvolle zomer
BMW gunt ons een stijlvolle zomer
BMW gunt ons een stijlvolle zomer
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers