Lifestyle & design

Porsche Design Golf Collectie

Porsche Design Golf Collectie

Diverse automerken komen met een eigen Golf-collectie, zo ook Porsche. Porsche Design, de speciale afdeling van de Duitse autofabrikant, heeft een uitgebreide collectie aan Golf-artikelen ontworpen en op de markt gebracht.

Volgens Porsche Design is de juiste uitrusting minstens zo belangrijk als de juiste techniek en concentratie. En een juiste uitrusting heeft u volgens Porsche Design met deze speciale Golf-collectie die geheel in het teken staat van het Duitse sportautomerk.

Ruime en lichtgewicht golftas
Op de golfbaan is de golftas altijd de juiste ´partner´. De lichtgewicht tas is ingedeeld in diverse vakjes waaronder een speciaal vak voor kleding en een geïsoleerd vak om drinken koud te houden. De speciale afmetingen zorgen ervoor dat er twee van deze golftassen in de kofferbak van een Porsche passen. De speciale trolley vergemakkelijkt het transport van de tas. Optioneel kan er een parapluhouder of scorebord op de trolley worden gemonteerd.

Kleding
Speciale kleding heeft Porsche zowel voor heren als dames. Het polo shirt is leverbaar in diverse maten en in een heren- en damesmodel. Datzelfde geldt voor het vest en de regenjas. Mocht het weer compleet omslaan dan kan worden vertrouwd op de extra grote paraplu. De zonneklep voor dames en de cap voor heren zorgt voor bescherming tegen de zon.

Porsche-dealer
Alle producten van Porsche Design zijn leverbaar via de Porsche-dealer. Uiteraard zijn alle producten voorzien van Porsche-logo´s.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Porsche Design Golf Collectie
Porsche Design Golf Collectie
Porsche Design Golf Collectie
Porsche Design Golf Collectie
Redactie
Door Redactie

Zoeken