Lifestyle & design

McGregor Spyker Collectie 2006

McGregor Spyker Collectie 2006

Spyker en McGregor hebben wederom een unieke McGregor-Spyker Squadron Collectie ontworpen. De collectie voor 2006 bestaat uit een uitgebreide lijn heren en voor het eerst ook kinderkleding. De collectie ligt vanaf heden bij alle McGregor shops en verkooppunten.

Dit voorjaar hebben de designers van McGregor en Spyker opnieuw de handen ineen geslagen voor de exclusieve McGregor-Spyker Squadron collectie 2006. Deze voorjaarscollectie is geïnspireerd op de deelname van de, onder andere door McGregor gesponsorde, Spyker Spyder GT2R aan diverse legendarische endurance-races, zoals Sebring, Istanbul, Dubai en de ultieme 24-uurs race-challenge van Le Mans.

Uitgebreide collectie
Vanwege het succes van de Spyker herencollectie in 2005, is de collectie nu uitgebreid met een McGregor Spyker SQDN junior lijn, speciaal voor de stoerste kleintjes. Beide collecties bestaan uit shirts, rugby’s en poloshirts. Nieuw dit seizoen zijn de caps en jacks. Sprekende kleuren als navy, wit en natuurlijk het Spyker-oranje bepalen het beeld van de collectie. Een grote verscheidenheid aan McGregor en Spyker artworks, waaronder luxe badges en prints met onder andere het sprekende SQDN-logo, maken deze collectie zeer herkenbaar.

Verkooppunten
De collectie is vanaf heden verkrijgbaar bij alle McGregor Shops, de Bijenkorf, geselecteerde McGregor verkooppunten en alle 25 (inter)nationale Spyker authorised dealers in onder andere Mexico City, Dubai, Moskou, Las Vegas, New York en Shanghai.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
McGregor Spyker Collectie 2006
McGregor Spyker Collectie 2006
Redactie
Door Redactie

Zoeken