Lifestyle & design

6 coole features in de Bentley Continental Flying Spur

Zelfs de extreem uitgebreide optielijst van Bentley is niet voor iedereen voldoende. Voor die klanten is er de Mulliner-afdeling. Die kan werkelijk elke droom op autogebied in vervulling laten gaan. En dit zijn zes de zes nieuwe opties die Mulliner heeft gepresenteerd voor de Continental Flying Spur.

Houten panelen in de exterieurkleur

Houten panelen in de exterieurkleur

Gelakt dan wel onbehandeld hout kennen we inmiddels. Maar heb je ooit hout in de auto gezien uitgevoerd in de kleur van de carrosserie? Bentley levert voortaan houtsoorten in elke kleur naar wens. Dat wordt met de hand geschuurd, gespoten en vervolgens met lamswol gepolijsd voor een prachtig glimmend eindresultaat.

Parfumeur

Parfumeur

Deze zilveren 'verstuivers' kunnen zowel water als een aangename parfum bevatten om de achterpassagiers te verfrissen. Ze zijn compleet op maat gemaakt voor het deurpaneel en kunnen daar netjes en stijlvol worden opgeborgen als ze niet in gebruik zijn.

Champagnekoeler

Champagnekoeler

Je zou het niet denken, maar het is echt pas voor het eerst dat de Continental Flying Spur geleverd kan worden met een champagnekoeler. Die is verborgen achter de middenarmsteun en biedt bovendien plaats aan twee glazen en een flessenstopper. Het neemt volgens Bentley 15 uur handwerk in beslag om de champagnekoeler te maken.

Kristallen champagneglazen

Kristallen champagneglazen

Een goede champagne hoort in een goed glas. Deze kristallen champagneglazen hebben een voet die geïnspireerd is op het design van de wielen van de auto.

Sierradenbox

Sierradenbox

Je horloge, juwelen of manchetknopen opbergen in de auto? Bentley houdt er graag rekening mee door in de middentunnel een prachtig juwelenkistje te bouwen. Vooral de manier waarop je favoriete klokje er kan worden opgeborgen is werkelijk schitterend.

Een patroon naar wens

Een patroon naar wens

Hou je van strepen, golvende vormen of juiste rechthoeken? Welke patroon je ook wenst, Mulliner kan het aanbrengen in de lederen bekleding van je Bentley.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken