Lifestyle & design

Eerste steen Ferrari Land in Spanje gelegd

Nieuw Ferrari themapark nabij Barcelona

Een pretpark in Ferrari-sferen zal menig autoliefhebber het hart sneller doen kloppen. Maar het is niet voor iedereen weggelegd een ticket naar Abu Dhabi te boeken. Maar er is goed nieuws! Er komt een Ferrari-pretpark vlakbij Barcelona, en de bouw daarvan is reeds begonnen.

In Spanje legden Formule 1-teambaas Maurizio Arrivabene en Ferrari's F1-coureur Sebastian Vettel de symbolische eerste steen. Daarna nam PortAventura, een gigantisch resort en themapark nabij Barcelona, de rest van de bouw van het zogenaamde Ferrari Land over.

Begin 2017 open

Als Ferrari Land tegen het einde van 2016 klaar is en begin 2017 open wordt gesteld voor het publiek zal het, samen met PortAventura, in één klap het één na grootste amusementspark van Europa zijn. De kosten van de extra 75.000 vierkante meter aan entertainment voor jong en oud? Liefst 100 miljoen euro. Maar dan heb je ook wat als we Ferrari moeten geloven.
Want wat te denken van de hoogste en snelste rollercoaster van Europa en de unieke ervaring om binnen vijf seconden van nul naar 180 km/h afgeschoten te worden in een achtbaan. Daarnaast zijn er – hoe kan het anders – tal van racesimulatoren te vinden om je als een echte F1-coureur te wanen. Bijkomen van alle actie kan nadien in het 5-sterrenhotel met 250 kamers. Als je dan nog niet over Ferrari's droomt 's nachts…

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuw Ferrari themapark nabij Barcelona
Nieuw Ferrari themapark nabij Barcelona
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers