Lifestyle & design

Acer Liquid E Ferrari

Ferrari Liquid E van Acer

Binnenkort legt Acer de Liquid E Ferrari in de etalage, een special en limited edition van de geavanceerde smartphone van de elektronicaspecialist.

Ferrari Liquid E van Acer
Affiniteit met hightech, maar niet in de gelegenheid om een rijbare Ferrari aan te schaffen? Misschien is deze Liquid E Ferrari dan wat voor jou. Het GSM-toestel ziet er minstens zo flitsend uit als de bolides van de Italiaanse renstal en Acer heeft gepoogd eenzelfde niveau van afwerking te bewerkstelligen. Allereerst is er de Ferrari-rode lak waarin het is gedoopt. Bijpassende chromen bedieningstoetsen zorgen voor een vleugje klassieke styling en op de achterkant pronkt het wereldberoemde embleem van ´Scuderia Ferrari´.

Features
Maar het is niet allemaal uiterlijk vertoon dat de Acer Liquid E Ferrari siert. Acer heeft de gebruikersinterface herontworpen en volledig op de liefhebber afgestemd zodat dat typische Ferrari-gevoel hen bekruipt bij de bediening. De specificaties zijn gelijk aan ieder andere Acer Liquid E. Desalniettemin is de telefoon van alle (moderne) gemakken voorzien met aan de basis een krachtige 768 Mhz Snapdragon-processor en een 3,5 inch touch screen waar helder eventuele foto’s en video’s weergegeven kunnen worden. Leuk zijn de speciaal gecomponeerde beltonen van een Ferrari-motor, een bijgeleverde bijpassende bluetooth headset en een fancy beschermtasje.

De Acer Liquid E komt er in een gelimiteerde oplage. Wat het hebbedingetje moet gaat kosten en wanneer het is te verkrijgen is nog onduidelijk.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Ferrari Liquid E van Acer
Ferrari Liquid E van Acer
Ferrari Liquid E van Acer

Zoeken

Merk- & modeldossiers