Nieuws

Skoda Fabia (Combi) RS

Prijzen Skoda Fabia (Combi) RS

Skoda laat weten dat de Fabia RS € 23.150,- gaat kosten en de Fabia Combi RS voor € 24.050,- van eigenaar mag wisselen. Nu deze prijzen bekend zijn is onze vraag aan jou: Wie van de drie?

Prijzen Skoda Fabia (Combi) RS
Seat heeft z’n Ibiza Cupra, Volkswagen de Polo GTI en Skoda is weer terug met de Fabia RS. Alle concerngenoten genieten dezelfde aandrijflijn, en wel de 1.4 liter TSI met 180 pk gekoppeld aan de zeventraps DSG. De Cupra doet 7,5 seconden op de spurt naar honderd en hoewel het vermogen gelijk is lukt het Volkswagen op één of andere manier dit sneller te doen. De Polo GTI noteert namelijk 6,9 seconden. De Fabia RS klokt 7,3 seconden van nul naar 100 km/h. Qua topsnelheid ontlopen ze elkaar niet veel. De Spanjaard 225 km/h, de Duister 229 km/h en de Tsjech 224 km/h.

Prijzen
Wie shopt in de klasse van hot hatches kijkt doorgaans eerst naar de specificaties, maar nu deze sterk aan elkaar gewaagd zijn gaan andere factoren een rol bij de uiteindelijk aanschafkeuze spelen. De prijs is een veelvoorkomende tweede. Seat vraagt € 24.995,- voor de Ibiza Cupra en Skoda gaat hieronder zitten met € 23.150,-. De prijs van de Polo GTI is nog niet bekend, maar zal ongetwijfeld hoger uitvallen dan zijn zustermodellen. De Tsjech is dus het voordeligst en bovendien is hij er als enige met vijf deuren of fors meer ruimte in het geval van de Fabia Combi RS. Heb jij je keuze al gemaakt? Nee, dan rest er niets anders dan smaak als doorslaggevende factor. En aangezien dit een persoonlijke overwegingfactor is kunnen wij je helaas niet meer van dienst zijn. Succes met kiezen!
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Prijzen Skoda Fabia (Combi) RS
Prijzen Skoda Fabia (Combi) RS

Zoeken

Merk- & modeldossiers