Nieuws

Trekauto van het Jaar 2010

´Skoda levert beste trekauto´

Met de verschillende vakanties in zicht keken veel campingliefhebbers uit naar de auto die de ANWB voor 2010 bekroond als ‘Trekauto van het Jaar’. Opnieuw ging Skoda met de hoogste prijs naar huis. Dit jaar mag de Yeti zich overall winnaar noemen. Winnaar van 2009, de Superb, won in zijn eigen klasse.

´Skoda levert beste trekauto´
Na twee dagen uitproberen op de DAF-testbaan in St. Oedenrode was de jury het meest te spreken over de Skoda Yeti met 1.2 liter TSI. Het jurypaneel, bestaande uit specialisten die het rijgedeelte voor hun rekening namen, en niet-rijdende juryleden die comfort en functionaliteit beoordeelden, koos na een zorgvuldige afweging voor de Skoda Yeti 1.2 TSI als Trekauto van het Jaar 2010. “Een beter bewijs voor de veelzijdige kwaliteiten van de Yeti en de kracht van de 1.2 TSI motor is moeilijk te vinden”, aldus directeur Jan Peter Oving van importeur Pon Mobiel.

Uitgebreid verslag
Het ANWB-magazine Kampeer & Caravan Kampioen is een begrip onder kamperend Nederland. De verkiezing van Trekauto van het Jaar is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt, waarmee de kritische consument wordt gewezen op de sterktes en zwaktes van de (dit jaar 23) deelnemende auto’s, verdeeld over zes categorieën. In de komende uitgave wordt uitgebreid verslag gedaan van de jurering en vindt u een toelichting op de kandidatenlijst.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers