Nieuws

Lamborghini Murciélago LP 670-4 Super...

Lamborghini trakteert booming China met speciale SV

Een stijgende economie, hogere inkomsten, meer vraag naar dure auto’s. Het is momenteel de situatie op de Chinese automarkt. Sportwagens zijn in het Aziatische land booming en Lamborghini heeft zijn afzet aldaar significant zien toenemen. Om iets terug te doen komt het met de Murciélago LP-570 SuperVeloce China Edition.

Lamborghini trakteert booming China met speciale SV
Vorig jaar zag Lamborghini haar afzet in China met 11% stijgen en zolang de economie sterk blijft groeien in Azië is de rek er nog lang niet uit. Vandaar dat de Italiaanse fabrikant afgelopen week haar zevende dealerschap opende. De achtste ligt in het verschiet. Maar Lamborghini wil graag ook iets terugdoen voor de alsmaar toenemende vraag naar (super)sportwagens en collector´s items in China. Daarom ontwikkelde het deze eclusieve Murciélago LP 670-4 SuperVeloce China Edition. Slechts 10 stuks worden er gebouwd.

Vulkanisch
De China Edition onderscheidt zich van de reguliere SuperVeloce aan de hand van een plaquette met daarop straks de naam van de eigenaar en een striping over de lengte van het koetswerk. De oranje streep symboliseert de enorme krachtontwikkeling van een actieve vulkaan. Specificaties van deze exclusieve editie zijn gelijk aan de normale LP 670-4 en dat betekent een maximum output van 670 pk, een acceleratie van nul naar honderd in 3,2 seconden en een top van 342 km/h.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Lamborghini trakteert booming China met speciale SV
Lamborghini trakteert booming China met speciale SV

Zoeken

Merk- & modeldossiers