Nieuws

Lotus Elise SE

Exclusief voor Nederland: Lotus Elise SE

Het Nederlandse koperspubliek wordt verwend door Van der Kooi. De Lotus-distributeur weet namelijk exclusief voor onze markt een gelimiteerde Elise Special Edition los te krijgen van de Britse fabriek.

Exclusief voor Nederland: Lotus Elise SE
Begin dit jaar presenteerde het Britse sportwagenmerk de sterk verbeterde Elise en om deze introductie kracht bij te zetten lanceert de Nederlandse importeur nu een extra aantrekkelijke Special Edition. De uitvoering onderscheidt zich door middel van een aantal opvallende, zwarte uiterlijke details en diverse andere extra’s. Zo is de SE uitgerust met het Touring Pack met speciale logo’s geborduurd in de stoelen, het Black Pack bestaande uit zwarte 12-spaaks lichtmetalen wielen, een zwarte diffuser, metallic lak en speciale decals op de auto.

Verbruik van 1 op 20
Standaard beschikt de Special Edition over de nieuwe 136 pk sterke 1.6-liter benzinemotor. Dankzij het geringe leeggewicht van 876 kilogram schiet de Brit is 6,5 seconden vanuit stilstand naar de honderd kilometer per uur. De topsnelheid bedraagt 200 km/h. Ondanks deze prestaties stoot de Elise slechts 149 g/km uit wat een gemiddeld verbruik van 5 l/100 km betekend.

De Lotus Elise Special Edition heeft een prijskaartje van € 49.990,-, terwijl de prijslijst van de nieuwe Elise begint bij € 46.314,- voor de Elise S. Het Special Edition-pakket is tevens leverbaar voor de overige Elise-uitvoeringen.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Exclusief voor Nederland: Lotus Elise SE

Zoeken

Merk- & modeldossiers