Nieuws

Saab 9-3

Saab 9-3-lijn in prijs verlaagd

Saab is weer helemaal terug en heeft serieuze plannen voor de toekomst. Een herpositionering van de 9-3 hoort hierbij met als gevolg nu al een lagere prijsstelling om de middenklasser sterker te positioneren in zijn segment. Tevens is er een nieuw uitvoering genaamd Exklusiv.

Saab 9-3-lijn in prijs verlaagd
Saab voert prijswijzigingen door in het gehele gamma van de 9-3. Dat betekent dat de Sport Sedan, Sport Estate en de Cabriolet allemaal profiteren van een prijsverlaging welke varieert tussen € 200,- en € 2.600,-. Rijden op bio-brandstof is bij Saab tevens aantrekkelijker worden. Vroegen ze vóór 1 april nog een bijbetaling van duizend euro. Heden bedraagt de meerprijs voor een BioPower-model slechts € 300,-.

9-3 Exklusiv
Daarnaast wordt de Saab 9-3 Exklusiv als uitvoering aan het programma toegevoegd. Dit model zal spoedig bekend staan om zijn riante uitrusting. We noemen onder meer navigatiesysteem met uitgebreide geluidsinstallatie (150W), Bi-xenon koplampen, automatisch dimmende spiegels en elektrisch inklapbare buitenspiegels. De meerprijs voor de Exklusiv bedraagt € 1.995,- voor vrijwel alle uitvoeringen en kan geleverd worden met één van de zes benzine- of dieselmotoren. Voor de 9-3 Cabriolet Exklusiv met sportieve Aero-pakket vraagt de dealer € 2.195,-.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers