Nieuws

BMW 5-serie

Verlengde BMW 5-serie (+14 cm)

Het blijft ironisch, maar speciaal voor de Chinese markt heeft BMW een verlengde 5-serie onthuld. Met extra beenruimte op de achterbank en een aantal speciaal voor dit model leverbare opties moet de verlengde 5-serie zijn Oosterse klanten op de wenken bedienen.

Verlengde BMW 5-serie (+14 cm)
De Chinese markt is voornamelijk voor Europese autofabrikanten een enorme groeimarkt. Wil men daar optimaal van profiteren dan moet je natuurlijk tegemoet komen aan de wens van de Chinese consument. En zodoende levert BMW al tijden een verlengde 5-serie. Speciaal ontwikkeld voor de Chinese markt en gebouwd in Shenyang. Nu lanceert BMW ook van de nieuwe 5-serie een verlengde variant.
 
Achterin
De 14 cm langere wielbasis komt geheel ten goede aan de achterpassagiers. Die nemen plaats op een speciaal gevormde achterbank en kunnen profiteren van eigen climate control, een koelkastje, rear-seat entertainment alsook elektrische zonnenschermen voor de zijruiten. Een klaptafeltje in de voorstoelen benadrukt het zakelijke karakter.
 
Motoren
Veel is er van de verlenging niet te zien. Slechts de kenner zal ontdekken dat de achterportieren langer zijn dan normaal. Motorisch is er de keuze uit een drietal zescilinder benzinemotoren: de 523Li (204 pk), de 528Li (258 pk) en de 535Li (306 pk).
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Verlengde BMW 5-serie (+14 cm)
Verlengde BMW 5-serie (+14 cm)
Verlengde BMW 5-serie (+14 cm)
Verlengde BMW 5-serie (+14 cm)

Zoeken

Merk- & modeldossiers