Nieuws

Toyota Avensis en Verso

Avensis & Verso ´Business´

Toyota introduceert voor zowel de Avensis als de Verso compleet uitgeruste Business uitvoeringen. Omdat de meeruitrustingen van de Business uitvoeringen zonder meerprijs worden aangeboden, loopt het voordeel voor de klant op tot enkele duizenden euro’s.

Avensis &  Verso ´Business´

Toyota versterkt het modellenprogramma van de Gezinsauto van het Jaar; de Verso. Er zijn vanaf nu drie uitvoeringen beschikbaar: de Comfort, de Business en de Dynamic Business. De Verso Business vervangt de Aspiration uitvoering en de Dynamic Business komt in de plaats van de Dynamic, Panoramic én Executive.

Toyota Verso (Dynamic) Business
De Business staat zonder meerprijs ten opzichte van de Aspiration op de prijslijst, maar heeft wel een aantal comfortverhogende accessoires aan boord, zoals een touchscreen Full Map Navigatiesysteem met Bluetooth® handsfree en audio streaming, een parkeerhulpcamera, 17 inch lichtmetalen velgen en een groot glazen panoramadak. Het voordeel: € 3.450,-. De Dynamic Business doet daar nog een schepje bovenop met een zeer uitgebreide touchscreen HDD navigatie met jukeboxfunctie, stoelverwarming vóór, Smart Entry, zonneschermen in de achterportieren, privacy glass, een zelfdimmende binnenspiegel, automatisch inschakelende dimlichten en een regensensor. Voor al die extra’s betaalt de eigenaar maar € 600,- extra ten opzichte van de Dynamic uitvoering. Zijn voordeel loopt daarmee op tot € 3.300,-.

Toyota Avensis Business
De Dynamic uitvoering van de Toyota Avensis maakt plaats voor de Business uitvoering. De meeruitrusting van de Business bestaat uit een parkeerhulpcamera, een touchscreen Full Map Navigatiesysteem met Bluetooth® handsfree en audio streaming, privacy glass (Wagon) en 17 inch lichtmetalen velgen. Deze meeruitrusting maakt de auto zeer compleet en dit zónder meerprijs. Het voordeel voor de klant: € 2.130,-. De Executive Business – met standaard onder meer lederen bekleding, touchscreen HDD navigatie met jukeboxfunctie, elf speakers, elektrisch verstelbaar stuurwiel, elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen en Smart Entry – is al zó rijk uitgerust dat deze ongewijzigd blijft. De standaard 17 inch velgen hebben een nieuw design gekregen.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Avensis &  Verso ´Business´

Zoeken

Merk- & modeldossiers