Nieuws

Volkswagen Polo Fun overtreft verwachtingen

Volkswagen Polo Fun overtreft verwachtingen

De Volkswagen Polo Fun is een veel groter succes dan Volkswagen heeft verwacht. Volkswagen laat weten dat de productie van de Polo Fun daarom is verdrievoudigd. De Polo Fun dankt dit resultaat met name aan z´n leuke uitstraling.

Niet alleen in Europa maar ook in Nederland overtreft de Polo Fun de verkoopverwachtingen. Uit een reactie van de importeur blijkt dat de tweehonderd verkochte exemplaren in Nederland al alle verwachtingen hebben overtroffen. Hierbij praat je natuurlijk niet over enorme aantallen maar daar richt de Polo Fun zich ook niet op. Volkswagen heeft onderzoek gedaan naar de gedachte die kopers hadden bij de aanschaf van de Polo Fun. Daaruit bleek dat het gros van de kopers de auto heeft gekocht om z´n uitstraling.

Stoer en sportief
Die uitstraling mag er dan ook wezen want de Polo Fun is een heel andere auto dan de ´standaard´ Polo. Met z´n sportieve en stoere uitstraling die met name wordt gekenmerkt door de andere voor- en achterbumper, de standaard 17 inch lichtmetalen velgen en details zoals chromen dakrails en spiegels.

Vanaf € 20.295,-
De Polo Fun is leverbaar met drie verschillende 1.4 benzinemotoren met 75 pk, 85 pk of 100 pk. De versie met 85 pk is van het type FSI, ofwel directe brandstofinspuiting. Daarnaast zijn er twee dieselmotoren in de vorm van een 75 pk en 100 pk 1.9 TDI. In Nederland is de Polo Fun leverbaar vanaf € 20.995,-

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Volkswagen Polo Fun overtreft verwachtingen
Volkswagen Polo Fun overtreft verwachtingen
Redactie
Door Redactie

Zoeken