Nieuws

MINI Countryman

MINI Countryman krijgt prijzen opgespeld

MINI is er vroeg bij. De nieuwe Countryman staat pas dit najaar bij de dealers maar de prijzen zijn nu al bekend. MINI gaat € 24.460,- vragen voor de goedkoopste Countryman die volgens de Britten een brug slaat tussen de klassieke MINI en het concept van een SAV.

MINI Countryman krijgt prijzen opgespeld
De nieuwe MINI Countryman werd op ludieke wijze in Genève onthuld en nu de prijzen zijn vrijgegeven kunnen we zelf met de pet rond, want de prijzen zijn bepaald niet ‘MINI’. Het gamma start met een € 24.990,- voor de 98 pk sterke Countryman One en volgt zijn weg met de Cooper-uitvoering (122 pk) die vanaf € 28.065 in de boeken staat. Voor de pittige 184 pk sterke Countryman Cooper S ben je € 34.025,- kwijt en is 4ALL-vierwielaandrijving gewenst dan vraagt dit nog eens € 2.390,- van je portemonnee. Dieselen kan vanaf € 27.680,- met de One D (90 pk) en de Cooper D en Cooper D 4ALL (112 pk) doen respectievelijk € 31.095,- en € 34.105,-. Op de Cooper S 4ALL na zijn alle modellen voorzien van een B-label, maar allemaal vallen ze voor de zakelijke rijder in de 20% bijtellingcategorie.

Standaarduitrusting
Elke MINI Countryman is standaard voorzien van airconditioning, een radio/CD-speler met vier speakers en veiligheidsvoorzieningen zoals DSC stability control, twee airbags, sidebags en windowbags, driepunts veiligheidsgordels op alle zitplaatsen en ISOFIX-bevestigingen voor kinderzitjes. Ook het MINI Center Rail maakt deel uit van de standaarduitrusting. De optielijst behelst onder andere meerdere audio- en navigatiesystemen in combinatie met het nieuwe MINI Connected, een wereldprimeur waarmee de mogelijkheid wordt geboden om de functionaliteiten van een iPhone of andere smartphone in de auto te integreren.

Jouw eigen Countryman
De optielijst is zelfs zo lang dat je de Countryman helemaal eigen maken. Uiteraard is er een uitgebreid kleurenpalet en een scala aan interieurcombinaties. Exclusieve opties als een elektrisch bedienbaar panorama schuif-/kanteldak, adaptieve xenon koplampen, een verwarmde voorruit en lichtmetalen wielen van 16 tot 19 inch zijn eveneens leverbaar. Met de tierelantijntjes van het John Cooper Works-pakket (inclusief verlaagd sportonderstel) wordt de MINI Countryman nog sportiever.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
MINI Countryman krijgt prijzen opgespeld
MINI Countryman krijgt prijzen opgespeld
MINI Countryman krijgt prijzen opgespeld
MINI Countryman krijgt prijzen opgespeld
MINI Countryman krijgt prijzen opgespeld

Zoeken

Merk- & modeldossiers