Nieuws

Cadillac Europe

Herintrede Cadillac in Europa

Cadillac keert terug naar Europa. Onder het failliete Kroymans lukte het niet hier voet aan de grond te krijgen en dus gaat General Motors het zelf opnieuw proberen. De divisie Cadillac Europe wordt daarvoor opgericht.

Herintrede Cadillac in Europa
General Motors is vastberaden dat het merk Cadillac bestaansrecht heeft in Europa. “Europa is een belangrijke markt voor Cadillac”, zegt topman Bryan Nesbitt van Cadillac. “Met het opzetten van een nieuw distributie- en verkoopnetwerk kunnen we waardevol die klanten bedienen die een afwijkende smaak hebben ten opzichte van de massa”. Een geheel nieuw opgerichte organisatie Cadillac Europe gaat zich storten op de im- en export van modellen. Deze zijn speciaal op de Europese smaak afgestemd en worden via officiële Cadillac-dealers vermarkt.

CTS-gamma
Wanneer een en ander vorm gaat krijgen is nog onduidelijk. Allereerst gaan we kennismaken met het Europese Cadillac-gamma. Deze staat compleet uitgestald op de volgende week te houden Autosalon van Genève en behelst nagenoeg allemaal uitvoeringen van de CTS. De CTS Sports Sedan en Coupé en de 556 pk sterke CTS-V Coupé zullen per direct te bestellen zijn. De CTS Sport Wagen volgt later dit jaar. Ook de SRX zal tevens schitteren in Zwitserland, maar we zijn al weer een kalenderjaar verder voordat deze in de showroom beland.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Herintrede Cadillac in Europa
Herintrede Cadillac in Europa

Zoeken

Merk- & modeldossiers