Nieuws

Nieuwe Volkswagen Sharan in Genève

Nieuwe Volkswagen Sharan in Genève

Eindelijk is het zover en presenteert Volkswagen een opvolger voor de Sharan. De MPV is na vijftien jaar dienst echt aan vervanging toe. In Genève breekt het moment dan ook eindelijk aan.

Het is een unicum in de autobranche dat een model al vijftien jaar meegaat. Natuurlijk, met een paar grondige facelifts valt heel wat te rekken, maar daar is bij de Sharan nauwelijks sprake van geweest. Dat model is dus hoogbejaard en past helemaal niet meer in het gamma van Volkswagen.

Genève
In Genève zullen de Duitsers dan ook het doek trekken van de nieuwe MPV. Met een kleine preview op de Duitse Volkswagen-site warmen ze ons alvast op. Verrassend zal het design niet zijn. Reken op veel overeenkomsten met het huidige gamma waar de auto op de Zwitserse stand zij-aan-zij mee zal staan. Over die stand gesproken, Volkswagen presenteert een flink aantal primeurs. Naast de nieuwe Touareg staan namelijk ook de Polo GTI en Cross Polo op de stand. En wie weet wat de Duitsers nog meer voor ons in het verschiet hebben...

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken