Nieuws

Volvo C70

Tien mille voordeel op Volvo C70

Met het voorjaar in aantocht presenteert Volvo Cars Nederland de Volvo C70 Intro Edition. Voor € 49.995,- ga je lachend de lentezon tegemoet met een vernieuwde C70 die voor tienduizend euro extra in de spullen zit.

Tien mille voordeel op Volvo C70
De lak van de vernieuwde C70 is nog niet eens opgedroogd of Volvo lanceert al een speciale editie die met (enorm) veel klantvoordeel wordt aangeboden. Het model luistert naar de naam Intro Edition en is leverbaar met de 136 pk sterke 2.0 liter diesel gekoppeld aan Volvo’s Powershift-transmissie met dubbele koppeling of met de 2.4i Geartronic (170 pk). Het klantvoordeel op de Intro Edition is enorm, maar liefst € 10.000,- wordt bespaard als je de lekkernijen afzonderlijk zou bestellen. We noemen het RTI-navigatiesysteem, lederen bekleding, 18 inch wielen van het type Midir Diamond Cut en Dual Xenon met adaptieve bochtverlichting. De C70 Intro Edition is per direct verkrijgbaar voor een bedrag van € 49.995,-.

Luxury Line
Voor wie nog meer eisen stelt aan weelde kan zijn C70 Intro Edition eventueel uitbreiden met de Luxury Line ( € 3.095,-). Deze voegt bovenop de bestaande uitrusting onder andere de speciale lederen bekleding Sovereign Hide Soft, elektrisch verstelbare bestuurders- en passagiersstoel met geheugen en Volvo Guard met alarmklasse 3.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers