Nieuws

BMW 1-serie Business Line Sport

Slechts 250x ´BMW 1-serie M´

Nog even en BMW stelt de fonkelnieuwe 1-serie voor. En dat betekent dikwijls dat er wordt gestrooid met aantrekkelijke uitvoeringen van het huidige model. Nu is er de BMW 1-serie Business Line Sport die volgehangen is met lekkere spullen uit het M-programma. Wie er één wil moeten hollen naar de dealer, want de beschikbaarheid is gelimiteerd tot 250 stuks.

Slechts 250x ´BMW 1-serie M´

De uitrusting van de Business Line Sport omvat onder meer het M-sportpakket bestaande uit het M-sportonderstel en het M-aerodynamicapakket. Daarnaast zijn 17 inch lichtmetalen wielen (18 inch op 130i en 123d), Blackline-achterlichtunits en donkere raamomlijsting standaard. Tevens is de auto 15 mm verlaagd. Het interieur geniet van sportief geprofileerde voorstoelen, een M-sportstuur, instaplijsten met M-logo, een M-pookknop en donkere hemelbekleding. Zwarte stof met blauwe stiksels maken de verhoogde sportieve aankleding compleet. Tot slot heeft BMW de uitrusting uitgebreid met onder meer automatische klimaatregeling, een regensensor en een lichtsensor. Ook een opbergpakket en een middenarmsteun met bergvak zijn aanwezig. Wie ook nog het navigatiesysteem Business wenst dient nog wel € 995,- bij te betalen (normaal ruim tweeduizend euro).

Prijzen
Normaliter vertegenwoordigen deze populaire extra’s een waarde van zevenduizend euro, maar in combinatie met de Business Line Sport rekent de dealer er slechts € 1.995,- voor. De prijslijst van de BMW 1-serie Business Line Sport begint bij € 28.040,- voor de driedeurs versie met 2.0 liter motor (116i). Dieselen kan vanaf de BMW 118d 2.0 Corporate Lease Business Line Sport die minimaal € 30.255,- moet opleveren.


Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Slechts 250x ´BMW 1-serie M´

Zoeken

Merk- & modeldossiers