Nieuws

Dacia Sandero Blackline

Rijk aangeklede Dacia Blacklines

Dacia breidt het aantal uitvoeringen van de Sandero en de Logan MCV tijdelijk uit met de Blackline. Smaakvolle extra’s voor het ex- en interieur kenmerken deze gelimiteerde versies.

Rijk aangeklede Dacia Blacklines
‘What’s in the name’. Zowel de Dacia Sandero Blackline als de Logan MCV Blackline zijn voorzien van zwart accenten die beide modellen extra cachet moeten geven. De toevoegingen bestaan uit zwarte koplampbehuizingen (alleen Sandero), speciale zwart/grijze stoelbekleding en diverse zwart/grijze details aan ex- en interieur. En er zijn slechts twee metallic lakkleuren verkrijgbaar: Noir Nacré of Gris Platine.

Optiepakketten
Zelfs een gelimiteerde Dacia kan voor sommigen niet luxe en exclusief genoeg zijn. Voor diegene is er een optiepakket samengesteld dat het comfort van beide modellen naar een nog hoger plan tilt. De Blacklines hebben de meest luxe Lauréate-uitvoering al als donor, maar voor slechts € 595,- komt daar nog eens airconditioning, een radio/CD/MP3-speler en bediening aan het stuurwiel bij. De prijzen van de Dacia Sandero Blackline beginnen bij € 10.590,-. Die van de Logan MCV Blackline start bij € 13.890,- voor de 5-persoonsuitvoering en € 14.590,- voor de 7-zitter. Vanaf maart staan de Blacklines bij de Dacia-dealer.Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Rijk aangeklede Dacia Blacklines

Zoeken

Merk- & modeldossiers