Nieuws

Nissan Patrol

Nieuwe Nissan Patrol uitgelekt

Enkele dagen voor zijn officiële onthulling is de nieuwe Nissan Patrol uigelekt. Althans, enkele foto´s van het model. Helaas in een lage resolutie, maar ze geven wel alvast een goede indruk van de nieuweling.

Nieuwe Nissan Patrol uitgelekt

De Nissan Patrol is altijd een auto geweest die synoniem stond voor ijzersterke terreinprestaties, oerdegelijke techniek en onvervalste krachtontwikkelingen. Een auto die het vooral goed doet in landen als het Midden-Oosten waar ook nog echt gebruik wordt gemaakt van dergelijke voertuigen. In Europa zien we de Patrol vooral gebruikt worden voor het zware werk, maar daar kan met de nieuwe generatie weleens verandering in komen.

Luxe en comfort
Deze allereerste foto´s van de compleet nieuwe Patrol tonen ons een super-de-luxe terreinauto die aan comfort en uitrusting geen enkel gebrek heeft. Tegelijkertijd doet zijn krachtige voorkomen ons vermoeden dat het ook met de terreineigenschappen wel goed zit. Daarmee schuift de nieuwe Patrol meer richting de Land Rover-modellen die op verbluffende wijze het comfort en de fantastische terreineigenschappen weten te combineren.

Onthulling nabij
Op dit moment ontbreekt het nog aan details over de nieuwe terreinauto van Nissan. De komende dagen zal de auto officieel worden gepresenteerd om (vermoedelijk) in Genève zijn werelddebuut te beleven. AutoTelegraaf.nl weet overigens te melden dat de nieuwe Patrol niet naar Nederland komt.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe Nissan Patrol uitgelekt
Nieuwe Nissan Patrol uitgelekt
Nieuwe Nissan Patrol uitgelekt

Zoeken

Merk- & modeldossiers