Nieuws

Hyundai i-flow

Hyundai i-flow conceptcar: voorproefje

In Genève wil Hyundai ons alvast meenemen richting de nabije toekomst. Dat alles doet men met het gestalte van de i-flow conceptcar. Deze vierdeurs coupé moet een voorproefje geven van de toekomst in het D-segment.

Hyundai i-flow conceptcar: voorproefje
UPDATE 24 februari 2010: Met een tweede teaser gunt Hyundai ons nu ook een blik op de voorzijde van de i-flow conceptcar. En de eerste indruk is goed. Spannend gelijnd, gewaagd en zelfs met wat trekjes van de modellen van Mazda. Zoals verwacht zal de i-flow worden aangedreven door hybridetechniek waarbij een 1.7 liter dieselmotor en een compacte elektromotor samenwerken. Het resultaat is een verbruik van slechts 3,0 l/100 km en een CO2-uitstoot van maar 85 g/km. Voor de rest wil Hyundai er nog niets over kwijt. We moeten dus geduld hebben totdat de deuren in Genève open gaan.

Reacties ontlokken
Op dit moment wordt bij Hyundai de laatste hand gelegd aan de opvolger van de Sonata. Dat model zal halverwege 2011 als i40 op de markt komen en moet de Sonata in één klap vergeten. De iFlow conceptcar moet ons een voorproefje geven van de i40 en zal debuteren op de Autosalon van Genève. We zijn benieuwd, want als de iFlow net zo weinig afwijkt van het productiemodel als de ix-Onic en de ix35 dat doen belooft het veel goeds.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Hyundai i-flow conceptcar: voorproefje

Zoeken

Merk- & modeldossiers