Nieuws

Volkswagen Touareg

Nieuwe Volkswagen Touareg onthuld (als modelauto)

Klein maar fijn, dit is de nieuwe Volkswagen Touareg. Nu nog als modelauto, maar later dit jaar als 1:1 model bij de dealers. Helaas voor Volkswagen had de onthulling nog wel even op zich mogen laten wachten.

Nieuwe Volkswagen Touareg onthuld (als modelauto)
Fabrikanten van modelauto´s zullen de komende tijd ongetwijfeld wat beter op hun tellen moeten passen. In een half jaar tijd is dit namelijk al de derde nieuwe auto die uitlekt doordat er een foto van de modelauto op internet verschijnt. Vorig jaar was het de Mercedes E-klasse Estate en een week geleden de Renault Twingo CC. Ditmaal is het de nieuwe Touareg.

Spyshots

Officieel heeft Volkswagen nog niets van de nieuwe Touareg laten horen of zien. Maar jullie weten natuurlijk wel beter. Nadat we deze zomer al een paar spyshots konden laten zien van een gecamoufleerd prototype hadden we eind november een behoorlijke primeur met een bijna geheel ongecamoufleerde Touareg. Wie de foto´s van deze modelauto´s naast de spyshots van weleer legt ziet dat beide modellen inderdaad heel veel overeenkomsten hebben. Wie dus twijfelt of de modelauto´s wel echt zijn kunnen wij bevestigen dat dat inderdaad zo is.

Onthulling in?

Zijn officiële onthulling zal ongetwijfeld niet lang meer op zich laten wachten. De vraag is alleen of Volkswagen voor de Autosalon van Genève kiest of de New York Auto Show in april als podium zal gebruiken. Hoe dan ook, de nieuwe Touareg is aanstaande...

Voor meer details over de nieuwe Touareg verwijzen we je graag naar onze Touareg-dossier.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe Volkswagen Touareg onthuld (als modelauto)

Zoeken

Merk- & modeldossiers