Nieuws

Saab verkocht?

Zweedse media: ´Saab is verkocht´

Het lijkt erop dat we vandaag officieel de verkoop van Saab naar buiten kunnen brengen. Het Zweedse SVT laat weten dat Saab nu officieel is verkocht aan Spyker en dat er later vandaag een persconferentie zal volgen.

Zweedse media: ´Saab is verkocht´

UPDATE | maandag 25-1-2010 16:00 uur: Spyker heeft via een officieel bericht laten weten dat er nog niets zeker is, maar dat de onderhandelingen in volle gang zijn. Het suddert voort...

UPDATE | dinsdag 26-1-2010 8:45 uur: Genii Capital heeft zich teruggetrokken uit de onderhandelingen waardoor Spyker nog de enige partij is. Over een akkoord is volgens de betrokken partijen echter nog geen sprake.

De geruchten doken de afgelopen dagen steeds meer op. Spyker zou nog steeds volop in de race zijn om Saab en ook daadwerkelijk kans maken. Die geruchten worden nu wel heel concreet. Zojuist heeft het Zweedse SVT op haar website gepubliceerd dat de verkoop definitief rond is en de top van Spyker in Zweden aanwezig is. De Europese Investeringsbank schijnt zelfs al akkoord te zijn gegaan en bovendien heeft Spyker Marcel Boekhoorn achter zich staan.

Officieel bericht volgt
Later vandaag hopen wij officiële mededelingen te kunnen doen, maar zoals het er nu op lijkt is Saab ook echt verkocht.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers