Nieuws

BMW 3-serie Coupé & Cabriolet

M Sportpakket voor gefacelifte BMW 3 Coupé & Cabrio

Normaliter verschijnen de meest leuke uitvoeringen en allerhande sportpakketten later in het productiestadium, maar niet bij BMW. Nagenoeg tegelijk met het aankondigen van de aangescherpte 3-serie Coupé en Cabriolet zijn deze Sport Editions verkrijgbaar.

M Sportpakket voor gefacelifte BMW 3 Coupé & Cabrio
De (vernieuwde) BMW 3-serie Coupé en Cabriolet Sport Edition zijn voorzien van diverse invloeden van BMW M zoals een M-stylingkit en een M-sportonderstel. Daarnaast worden de speciale uitvoeringen gezet op 18 inch Dark Chrome-lichtmetaal en zijn de raamlijsten afgewerkt in glossy Satin Chrome afkomstig uit het programma van BMW Individual. De uitmondingen van het uitlaatsysteem worden uitgevoerd in Black Chrome en de klant kan kiezen uit exclusieve carrosseriekleuren zoals bijvoorbeeld Blue Water Metallic (zie afgebeelde foto Cabrio).

Interieur
De sportieve optooiing wordt doorgetrokken naar het interieur met zaken als extra gewervelde sportstoelen, een multifunctioneel M-sportstuur en M-pookknop bekleed met leder, voetpedalen van RVS en hemelbekleding uitgevoerd in antraciet. Vervolgens zul je hier en daar in het binnenwerk aluminium accenten tegenkomen en zijn er in de zetels contrasterende stiksels verwerkt, een detail dat ook de vloermatten van de Sport Editions bevat.Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
M Sportpakket voor gefacelifte BMW 3 Coupé & Cabrio
M Sportpakket voor gefacelifte BMW 3 Coupé & Cabrio

Zoeken

Merk- & modeldossiers