Nieuws

Audi A4 (Allroad)

Audi A4 (Allroad) is in the business

De Audi A4 en de A4 Allroad zijn voortaan ieder verkrijgbaar in een zakelijk verantwoordelijke uitvoering, namelijk als Business Edition en als Pro Line Business. Zoals vaak met dit soort actiemodellen beschikken ze beiden over een extra rijke standaarduitrusting tegen een bescheiden meerprijs. Bij de A4 Business vraagt Audi zelfs helemaal geen betaling.

Audi A4 (Allroad) is in the business
Kies je voor de Audi A4 Allroad Pro Line Business dan kun je rekenen op metallic- of pareleffectlak, een anti-diefstalalarm, een middenarmsteun met opbergvak tussen de voorstoelen, een Audi-soundsysteem, een MMI-navigatiesysteem, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm en telefoonvoorbereiding. Dit alles tegen een uiterst scherpe meerprijs van € 1.495,-.

Audi A4 Business Edition 
Bij de A4 Business Edition vraagt de dealer zelfs helemaal geen cent meer ten opzichte van de 136 pk sterke A4 2.0 TDI waarop hij is gebaseerd. De prijzen starten bij € 37.745,- (Sedan) en € 40.865,- voor de Avant en daarbij worden gratis de volgende verwennerijen weggegeven: metallic- of pareleffect lak, een multifunctioneel met leder bekleed vierspaaks stuurwiel, een anti-diefstalalarm, een MMI-navigatiesysteem, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, een Audi-soundsysteem, telefoonvoorbereiding en een armsteun met opbergvak tussen de voorstoelen.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers