Nieuws

Audi A3

Grotere variatie in Audi A3’s

Audi breidt het assortiment van de A3 uit met enkele nieuwe uitvoeringen. Het gaat om actiemodellen waarvan sommigen slechts tijdelijk leverbaar zijn.

Grotere variatie in Audi A3’s

Met de Business Edition, Style, Pro Line Business en S edition biedt Audi voortaan een grotere verscheidenheid in het gamma van de A3. We beginnen met de A3 (Sportback) 1.6 TDI Business Edition met 105 pk en een vanafprijs van € 26.620,-. Bij dit bedrag is volautomatische airconditioning, metallic- of pareleffektlak en 20% bijtelling bij zakelijk en privégebruik inbegrepen. De Style-uitvoeringen zijn nog luxueuzer aangekleed. Gebaseerd op A3 Attraction bieden zij zonder meerprijs metallic lak, volautomatische airconditioning, Audi Concert-radio, 16 inch lichtmetalen wielen en een iPod-aansluiting. De Audi A3 Style is leverbaar vanaf € 23.990,- en de vijfdeurs A3 Sportback Style staat in de boeken voor € 24.990,-. Let op, het aantal beschikbare auto’s is beperkt.

Audi A3 Cabriolet
Ook de Audi A3 Cabriolet profiteert van de uitbreiding. Zo is er de A3 Cabriolet Pro Line Business die € 2.500,- meer vraagt dan de Ambition. Daarvoor krijg je climatronic, metallic- of pareleffectlak, een middenarmsteun vóór en een radio-/DVD-navigatiesysteem terug. De Audi A3 Cabriolet 1.6 Pro Line Business start met een prijs van € 33.200,-. Tot slot is er nog de A3 Cabriolet S edition. Het gelimiteerde model is nog rijker aangekleed dan de zojuist genoemde Ambition Pro Line Business met daar bovenop zaken als het S line-sportpakket, een multifunctioneel met leder bekleed en afgevlakt sportstuurwiel en Xenon plus-verlichting. De meerprijs voor dit alles bedraagt € 4.145,-, waardoor de Audi A3 Cabriolet S edition leverbaar is vanaf € 37.195,-.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers