Nieuws

Toyota Prius

Toyota Prius in feesttenue

De Prius heeft het voorgaande jaar als best verkopende hybride afgesloten en dat viert Toyota met een Special Edition van de hybride. Deze zit extra in de slappe was en is verkrijgbaar vanaf net geen 31 mille.

Toyota Prius in feesttenue
Vorig jaar werden er 8.302 exemplaren van de Toyota Prius verkocht en dat was goed voor een nummer één notering in de klasse der hybrides en een zesde plaats in de Nederlandse verkoopstatistieken. Reden om iets terug te doen en daarom komt Toyota met de Prius Special Edition die zoals zijn naam al verraadt slechts tijdelijk wordt opgenomen in de prijslijsten. 

Toegevoegde smaakstoffen
De Toyota Prius Special Edition heeft de Aspiration-uitvoering als donor en is vervolgens aangekleed met een paar interessante opties. We noemen een uitgebreid audio-navigatiesysteem (met onder andere Bluetooth-aansluiting voor zowel de telefoon als audio streaming, een USB-aansluiting, mini-jack en een SD-kaartlezer), een chroompakket en lederen stoelbekleding met stoelverwarming. De Full Hybrid Special Edition wordt aangeboden vanaf € 30.990,- en is leverbaar in drie carrosseriekleuren: Astral Black, Ultra Silver en Abbys Grey.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers