Nieuws

Nissan Cube

Nissan Cube heeft een prijs

We waren hem al weer vergeten, de Nissan Cube. Ruim een jaar geleden werd aangekondigd dat de kekke, asymmetrische MPV ook naar Europa zou komen en binnenkort staat ‘ie daadwerkelijk bij vaderlandse dealers. Prijzen beginnen bij € 19.400,-

Nissan Cube heeft een prijs

Je vindt hem spuuglelijk of helemaal te gek. Wat je ook van de Nissan Cube vindt, een alternatief op het bestaande wagenpark is het zeker. De Cube rijdt al sinds 1998 in Japan rond en is met meer dan één miljoen verkochte exemplaren een enorm succes gebleken. Inmiddels zijn ze in het land van de rijzende zon aanbelandt bij de derde generatie en logischerwijs heeft Nissan deze lichting ook op de boot naar Europa gezet. Deze zal binnenkort gaat strijden tegen andere "alto’s" als de Daihatsu Materia, Ford Fusion en Kia Soul.

Prijzen
Hier levert de importeur de Cube slechts met één motor, namelijk de 1.6 liter benzine met een vermogen van 110 pk. Prijzen beginnen bij € 19.400,- voor de Pure-uitvoering. De luxere Zure staat te boek voor minimaal € 20.650,-. Beide uitrustingniveaus worden standaard gekoppeld aan een handbak, een automaat heeft een meerprijs van € 1.800,-.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nissan Cube heeft een prijs
Nissan Cube heeft een prijs
Nissan Cube heeft een prijs
Nissan Cube heeft een prijs

Zoeken

Merk- & modeldossiers