Nieuws

Tata Aria

Speciaal voor India: Tata Aria

Tata Motors pakt flink uit op haar thuismarkt met diverse primeurs, zoals de Aria. Het bedrijf presenteert in totaal maar liefst 37 verschillende voertuigen, waaronder de Britse merken Jaguar en Land Rover.

Speciaal voor India: Tata Aria
Bezoekers van de Auto Expo 2010, de autosalon van het Indiase New Delhi, kunnen uitgebreid kennismaken met de Tata Motors groep die haar volledige portfolio tentoonstelt. De goed gevulde stand toont bijna veertig voertuigen waaronder de gloednieuwe Jaguar XJ en het nieuwe assortiment van Land Rover.

Niet naar Europa
De Tata Aria, één van de belangrijkste nieuwtjes, werd door de hoogste baas Ratan N. Tata zelf aangekondigd. Hij roemde de crossover die volgens Tata het comfort en de functionaliteit van een MPV met de terreincapaciteiten van een SUV combineert. De Aria kan uitgerust met drie zitrijen, een audiosysteem met surround sound en ingebouwde GPS module. Standaard beschikt de Indiase auto over zes airbags en de 137 pk sterke 2.2 DICOR (Direct Injection Common Rail) dieselkrachtbron. Het koppel van 320 Nm wordt standaard middels de achterwielen op de weg overgebracht, vierwielaandrijving is optioneel verkrijgbaar. Die optie zal de Europese consumenten echter niet kunnen aanvinken. De Tata Aria lijkt voorbehouden voor de Indiase markt.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers