Nieuws

Toyota iQ

Nieuwe instapper voor Toyota iQ

Instappen in een Toyota iQ wordt fors goedkoper door de komst van een nieuw basismodel met de naam Access. Vermeldde voorheen het aantrekkelijkste prijskaartje een bedrag van € 12.990,-, voortaan is dit € 11.700,-.

Nieuwe instapper voor Toyota iQ

Een lagere aanschafprijs betekent in de regel een minder rijke standaarduitrusting. Gelukkig heeft Toyota van de Access geen kale instapper gemaakt. Zoals iedere iQ is de Access namelijk standaard voorzien van alle nodige veiligheidsmiddelen als ABS, Vehicle Stability Control, tractiecontrole en een reeks aan airbags. Daarnaast stopt Toyota het model vol met onder andere centrale deurvergrendeling inclusief afstandsbediening, een radio/CD-speler met MP3-aansluiting en zes luidsprekers, een verstelbaar stuurwiel met audiobediening, elektrisch bedienbare ramen en elektrisch bedienbare spiegels.

Bezuinigingen
Een kort vergelijk met de € 1.290,- duurdere Comfort leert ons dat de nieuwe instapper onder andere gekort is op het lederen stuurwiel en versnellingspook, airconditioning en 15 inch lichtmetalen wielen. Wel beschikt de klant over dezelfde 68 pk sterke 1.0 liter benzinemotor die gekenmerkt wordt door een milieubewust karakter. We noemen een uitstoot van 99 g/km en het verbruik van 4,3l/100 km. Geïnteresseerd? De Toyota iQ Access staat inmiddels in de showroom!

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers