Nieuws

Opel Corsa

Corsa GSi wijkt voor Color Edition

Opel heeft de Corsa GSi en de Corsa White Edition uit de prijslijsten geschrapt. Daarvoor in de plaats komt de Corsa Color Edition. Het model is alleen in 3-deursuitvoering te verkrijgen vanaf € 15.495,-.

Corsa GSi wijkt voor Color Edition

Het aantal nieuwe eigenaren van een Corsa GSi stagneert en ook de reguliere Corsa-uitvoeringen voelen de hete adem van de concurrentie in de nek. Als antwoord daarop heeft Opel de Corsa onlangs aangescherpt en blijft de importeur de auto onder de aandacht brengen middels speciale edities. Voortaan is er de Corsa Color Edition die de Corsa GSi en de Corsa White Edition vervangt.

Vanwaar Color Edition?
De Corsa Color Edition is verkrijgbaar in vier exterieurkleuren, namelijk Black Sapphire, Casablanca White, Sunny Melon en Magma Red. Nu horen we jullie denken: de gewone Corsa is in dertien tinten verkrijgbaar, dus hoezo Color Edition?! Dat dachten wij nu ook. Tja, het beestje (in de spotlights) moet nu eenmaal een naam hebben, zeg maar. Het enige waarmee de Color Edition zijn naam enigszins eer aandoet is dat de klant eventueel kan kiezen voor een Black Sapphire-gekleurd dak in combinatie met de eerdergenoemde kleuren. Opmerkelijk: kies de combinatie Casablanca White met het zwarte dak en je hebt warempel de White Edition

Uitrusting
In de Color Edition hangt de verfijnde 1.4 liter benzine met 100 pk. De standaarduitrusting bestaat uit airconditioning, een radio/CD-/MP3-speler met bediening vanaf het stuurwiel, sportstoelen voorin, een multifunctioneel en met leder bekleed stuurwiel en een veiligheidspakket. Daarnaast onderscheidt de Corsa Color Edition zich door zijn donkergetinte achterste zijruiten en achterruit, een zwarte grille, donker getinte achterlichtunits en koplampbehuizingen, een chromen uitlaatsierstuk, mistlampen vóór, aluminium pedalen en 16 inch lichtmetaal. Tegen meerprijs is de Corsa Color Edition verkrijgbaar met automaat. Prijzen beginnen bij € 15.495,-.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers