Nieuws

Cadillac

Cadillac doet geheimzinnig

Cadillac maakt middels een teaser duidelijk dat het iets speciaals gaat tonen tijdens de Detroit Motor Show. Het luxemerk van Gerenal Motors laat weten sowieso de CTS-V Coupé te onthullen, maar er zal ook een studiemodel in de spotlights schitteren.

Cadillac doet geheimzinnig
Het Amerikaanse luxemerk geeft helaas weinig commentaar bij het verstrekken van de teaserfoto. Het enige dat het merk meldt is dat het gloednieuwe studiemodel hun meest recente visie op de moderne Cadillac vertoont. Het concept borduurt voort op de designtaal die Cadillac inzette met studiemodellen als de Sixteen en Converj.

Wat is het?
Volgens diverse bronnen is de vrijgeven foto de eerste teaser van het nieuwe vlaggenschip van Cadillac. Het model moet zowel de DTS als de slecht verkopende STS vervangen en doen vergeten. Volgens de Canadese Financial Post zal de auto sterk gebaseerd zijn op de Opel Insignia en de naam XTS wordt tevens genoemd. Meer duidelijkheid over het studiemodel verwachten wij op 12 januari wanneer men in Detroit de deuren van de NAIAS opent.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers