Nieuws

Audi R8 Spyder

Prijs Audi R8 Spyder bekend

Vanaf januari kan de Audi R8 Spyder worden besteld voor een prijs vanaf € 221.900,-. De Audi R8 Spyder is enkel leverbaar met de 5.2 liter V10 FSI-motor en wordt grotendeels met de hand gebouwd bij quattro GmbH.

Prijs Audi R8 Spyder bekend
Ruim elfduizend euro, dat is het verschil tussen de R8 V10 Coupé en de R8 V10 Spyder. En daarmee komt de vanafprijs van de open R8 op een bedrag van € 221.900,- terwijl de coupé minimaal € 210.440,- moet opbrengen. Een fors prijsverschil, maar het verschil straalt er wel vanaf. Op de één of andere manier heeft een open versie van een dergelijke sportauto nog altijd net iets meer status.

Softtop
Belangrijk onderdeel van de R8 Spyder is uiteraard zijn canvas softtop. Die is met een druk op de knop geheel elektrisch te openen en te sluiten. De exercitie duurt 19 seconden en kan tot een snelheid van 50 km/h rijdend worden voltrokken. Wie het dak opent en alle 525 paardenkrachten de sporen geeft zal de ruim elfduizend euro verschil met een glimlach goedkeuren. Het geluid van de V10 kan dankzij het open dak namelijk nóg intenser doordringen tot de trommelvliezen van de inzittenden.

Compleet
De Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro is het topmodel van Audi en dus beschikt hij over een zeer complete standaarduitrusting met onder meer volledige LED-verlichting, volautomatische airconditioning, zonwerende lederen bekleding, een Bang & Olufsen Sound System en MMI-navigatie. Ook is de Audi R8 Spyder leverbaar met de R tronic-versnellingsbak (meerprijs € 3.000,-).
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Prijs Audi R8 Spyder bekend
Prijs Audi R8 Spyder bekend
Prijs Audi R8 Spyder bekend
Prijs Audi R8 Spyder bekend

Zoeken

Merk- & modeldossiers