Nieuws

Volkswagen Golf

LED-achterlichten voor Volkswagen Golf

Volgens Volkswagen een primeur: LED-achterlichten in het compacte segment. Vanaf heden zijn de LED-achterlichten die we al kennen van de Golf R, Golf GTI en Golf GTD ook optioneel te bestellen op de gewone Golf-modellen.

LED-achterlichten voor Volkswagen Golf
Bij Audi wordt de A6 Avant al jarenlang optioneel geleverd met LED-achterlichten. En we weten allemaal dat dat de auto net dat beetje meer uitstraling geeft. Volkswagen heeft ongetwijfeld bij Audi in de boeken gekeken en gezien dat de A6 Avant in vele gevallen optioneel wordt voorzien van die lichtjes. Leuke handel voor Audi, maar bovendien staat het ook mooi. Volkswagen presenteert dan ook nu optionele LED-achterlichten op de Golf.

48 stuks
Wanneer de optie wordt aangekruist op het bestelformulier van je nieuwe Golf krijg je in elke lichtunit twee stroken met LEDjes. In totaliteit maar liefst 48 stuks die voor een karakteristiek beeld zorgen. Bijkomend voordeel: LED-verlichting gaat praktisch niet kapot en dat scheelt. Lampjes vervangen is tegenwoordig geen gemakkelijke opgave meer en de dealer durft er forse prijzen voor te rekenen… De meerprijs van de LED-units is nog niet bekend, maar zal rond de 400 euro liggen.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers