Nieuws

Kia Soul PicardbyKia

Kia Soul ook als exclusieve eCollectionbyKia

Met de Soul PicardbyKia presenteert Kia het tweede model in de exclusieve eCollectionbyKia reeks. Het eerste model lanceerde Kia begin oktober onder de naam Picanto SportbyKia. Net als de speciale Picanto is de Soul gelimiteerd verkrijgbaar.

Kia Soul ook als exclusieve eCollectionbyKia
De Soul PicardbyKia is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen Kia en het Duitse merk Picard. Dit modemerk is vooral gespecialiseerd in betaalbare lederen tassen en (mode)accessoires. Het is dan ook niet verwonderlijk dat kopers van de speciale Kia een exclusieve tas van Picard ontvangen. De tas is zowel in dames- als in herenvariant leverbaar en sluit perfect aan bij de kleurstelling van de Kia: beige (Brunello Cream) voor de damesvariant en zwart (Origin Black) voor de herenversie.

Vanilla Shake
Net als de Picanto SportbyKia wordt de speciale Soul gelimiteerd leverbaar. Slechts dertig exemplaren van de in ‘Vanilla Shake’ gespoten Soul zullen een eigenaar vinden. Het eCollection model is gebaseerd op de Soul 1.6 CVVT X-tra en beschikt naast een unieke exterieurkleur over een deels zwarte hoogglans voor- en achterbumper. De zwarte hoogglans 18 inch lichtmetalen velgen met chromen accenten, chromen deurgrepen en ‘Hound Tooth’-accenten op de motorkap en de kofferklep moeten het speciale karakter van het eCollectionbyKia model extra onderstrepen. De Soul PicardbyKia is te bestellen via de website van Kia voor een bedrag van € 19.995,-.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Kia Soul ook als exclusieve eCollectionbyKia
Kia Soul ook als exclusieve eCollectionbyKia

Zoeken

Merk- & modeldossiers