Nieuws

Audi A6 S edition

Zeer complete Audi A6 S edition

De Audi A6 is vanaf heden leverbaar in de zeer complete S edition-uitvoering. Met deze S edition profiteer je van een klantvoordeel van maar liefst € 13.000,-. Zaken als het S line-pakket, MMI-navigatiesysteem en Xenon plus-verlichting worden voor slechts € 4.815,- extra aangeboden.

Zeer complete Audi A6 S edition
Zoals de naamgeving al aangeeft is de S edition voorzien van het S line-pakket. Dat betekent dat hij is voorzien van vijfspaaks lichtmetalen velgen (18 inch), S line sportonderstel (30 mm verlaagd), S line-logo’s, een overwegend in zwart uitgevoerd interieur met accenten van geborsteld aluminium, gedeeltelijk met leer beklede sportstoelen, elektrisch verstelbare lendensteunen vóór, een multifunctioneel sportstuurwiel met stiksels in contrastkleur en een pookknop in geperforeerd leder.

Tal van opties
S edition vertegenwoordigt bij de Audi A6 meer dan uitsluitend S line. Tot de uitrustingbehoren ook pareleffect lak (keus uit Daytonagrijs en Phantomzwart), diefstalalarm, MMI-navigatie, telefoonvoorbereiding, Audi parking system achter, Xenon plus-verlichting en schakelpaddels voor tiptronic en multitronic als extra op het multifunctionele sportstuur. Alle meeruitvoeringen die een Audi A6 tot een S edition maken, vertegenwoordigen een waarde van € 17.763,-. De meerprijs voor een S edition op de Audi A6 is slechts € 4.815,-. Het klantvoordeel bedraagt derhalve bijna € 13.000,-. Voor zakelijke rijders werkt dit bedrag ook door in een extra gunstige bijtelling.

Motoren

Audi levert de S edition in combinatie met diverse motoren. Aan de basis staat de 170 pk sterke 2.0 TFSI gevolgd door de 2.8 V6 FSI met naar keuze 190 of 220 pk. Op benzinegebied vormt de 3.0 V6 TFSI (290 pk) het topmodel. Het dieselaanbod bestaat uit de 2.0 TDIe (136 pk), de 2.7 V6 TDI (190 pk) en de 3.0 V6 TDI (240 pk).

Prijzen
De prijslijst start bij € 47.990,- voor de Audi A6 S edition 2.0 TFSI. Als Avant moet € 51.030,- worden betaald.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Zeer complete Audi A6 S edition

Zoeken

Merk- & modeldossiers