Nieuws

Subaru Impreza

Najaarsvoordeel voor Subaru Impreza

Nu het einde van het jaar in zicht komt, stunten veel fabrikanten met spectaculaire eindejaarsacties. Zo ook het Japanse Subaru die de Impreza vol in de schijnwerpers zet met interessante prijskortingen en een voordeelpakket.

Najaarsvoordeel voor Subaru Impreza
Subaru verlaagt tot het einde van het jaar de prijzen van de Impreza 2.0R Luxury en Sport. De Luxury beschikt standaard over vierwielaandrijving, 5-versnellingsbak met hoge en lage gearing, climate control en 16 inch lichtmetalen wielen. Het model draagt een prijskaartje van €23.995,-, wat 1.500 euro voordeel betekent. De Sport wordt voorzien van Vehicle Dynamics Control (VDC) met Brake Assist System, Xenon verlichting, 17 inch lichtmetalen wielen, Hill Start Assist en een bodykit en is leverbaar van nu tot 31 december vanaf €26.995,-. Dit betekent een voordeel voor de consument van €2.300,-, ongeacht of men voor de auto met handgeschakelde- of automatische versnellingsbak kiest.

Impreza “Holiday” AWD
Speciaal voor de wintersportliefhebbers is er nu, in navolging van de Subaru Forester “Holiday”, de Subaru Impreza “Holiday”. Het actiepakket zorgt ervoor dat de Subaru Impreza helemaal wintersport klaar is. Met een set winterbanden met stalen wielen, een aluminium dakdragerset, een bagage(dak)box en een bagagemat kan er niets meer fout gaan tijdens de sneeuwvakantie. Het “Holiday”-pakket heeft een meerprijs van €500,-, maar vertegenwoordigt een waarde van €2.000,-. De eindejaarsaanbiedingen van Subaru eindigen op 31 december 2009.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers